Pilgrimsreise

Mine to samojedhunder, Rajumas Akira Maar (Maar) og Rajumas Charming Miracle (Charmy), skal på pilgrimsreise i sommer. Fra 1. juli til 1. august går vi Norge på tvers til fots. 40 mil, 28 dager. Mulig det er overgangsalderen som kommer snikende, for dette er lenger og tøffere enn vi har gått før.

Vi har trent mye for denne turen. Styrketrening med Hanne Karine Sperre som PT, mye stavgang i bakker, turer i marka hver eneste dag og en hel del testing av bein og form. Guttene skal bære kløv og vi har gradvis trent opp til riktig vekt på kløven (25% av hundens kroppsvekt holder når det er så mange dager), testet utstyr og gjort oss klare. Nordmarka er perfekt treningssted for slike turer. Krevende terreng enkelte steder, ikke alltid like godt merket vei og en veldig våt vår.

Vi satser på å ha vårt livs eventyr i sommer. Oppdateringer kommer.

One thought on “Pilgrimsreise

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s