Fôring og utstyr til gutta

2015-06-30 12.03.30Vanligvis fôrer jeg gutta på Vom og Hundemat, men når vi skal være så lenge borte kan vi ikke ha med ferskt fôr. Derfor har de nå fått høykvalitets tørrfôr fra Farmina, frysetørret vom fra Provit og geitemelk. Dette er det de skal ha med seg på tur også. Geitemelken gir mye fett og proteiner og er perfekt for pauser og til å blande ut tørrfôr med. I tillegg vanker det litt fisk, en og annen lemen og et griseøre en gang i uken. Jeg ofrer lett litt plass i sekken for at gutta skal kose seg på tur og maten for de tre første ukene bærer de selv. Så får vi påfyll av forsyninger når vi møter Guri Anne og Ariel. Det blir stor stas. Bildet viser litt av maten for de ti første dagene. Heldigvis er de gode bærere.

Utstyr forøvrig er ganske greit. Kløv og potesokker fra Seleverkstedet, ekstra seler til camp, magebelte og koppel fra MR Koppel og wire til pauser fra Gøran Halvorsen på Kennel Snowcutter.

Førstehjelpsutstyr er med. Kulltabletter, sårsalve, Rimadyl, kompress og bandasje, blodstopp, saltvannsoppløsning, Zolac og litt annet småtteri. Jeg har ikke med klosaks, men har en neglklipper som er stor nok til oss alle tre ved behov.

På forhånd har gutta fått flåttpiller fra Bravecto, fått massasje og Maar skal få litt nåler for skuldrene sine. De har fått et bad for å miste den siste resten av røytepelsen, forhudsrens (jada, det er noe som heter det og det er like kvalmt som det høres ut), kloklipp, gjennombørsting, tannsjekk og det vanlige stellet.

Vi er godt forberedt håper jeg og så satser jeg på snille hjelpere hvis uhellet skulle være ute eller vi har glemt noe livsnødvendig. Det aller meste ordner seg for snille jenter og pene hunder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s