Drømmen lever

 Å våkne opp med mulighet for å tråkke ned skikkelig på benet mitt, var en meget god start på dagen! Da er det innkjøp av nye staver, litt forsyninger og så drar jeg tilbake til Dørålseter i morgen tidlig. Men ikke alene denne gangen.

Som planlagt blir Urd Kari Yri og Knut Bjørn Stokke med. Og enda bedre – dama til Maar, Etna, har endelig fått løpetid! O’ lykke!

Planen er da å gå fra Dørålseter til Kongsvoll sammen og så fortsetter jeg ferden alene til Rauberghytta. Der kommer Guri Anne Hansen med sin Ariel og med alle godsakene jeg ikke har orket å bære med. Sjokolade, sprit og andre nødvendigheter:)

 I tillegg kommer Mannen (Kjetil Lisland) til Rauberghytta og går sammen med meg til målet. Det synes jeg er passende på mange måter. Vi har nådd mange mål sammen tidligere og det er helt fantastisk at han er med på å tråkke over målstreken med meg denne gangen også:)

Når du føler deg som en dritt (og det gjør vel de fleste innimellom), så kan det være lurt å se litt på venner og kjæreste og slikt. For du hadde sannsynligvis ikke hatt så flotte folk rundt deg, dersom du faktisk hadde vært en dritt. Sånn tenker jeg. Og hvis folkene rundt meg gjenspeiler meg som person – ja, da er jeg pokker i meg helt alright!

Vakker dag ønskes alle. Særlig fjellfolk og selvfølgelig alle grekere som trenger en liten oppmuntring om dagen:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s