Baka ein stein

Hellbillies har en låt som heter Baka ein stein. Låta handler om litt kjærleik på fjellet. Nå ble det ikke helt Baka ein stein på Maar og Etna. Men det ble nå Baka ein busk. I hagen hos Yri/Stokke:)

Vi håper på flere vellykkede paringer de neste dagene. Og mens vi venter – så drar Kjetil, Charmy og jeg til fjells. Testet bein opp til Fjerdingen lørdag og det funket helt fint. Jada!! Hurra:)

Charmy skal nå få testet seg som ekspedisjonshund på egenhånd et par dager før Maar igjen joiner oss! Dette blir hur bra som helst. Etter noen dager i depoet skal vi ta fatt på finalen. De skikkelige etappene. De bratte og flotte. De som lager sug i magen både opp og ned. Med guider. Guri Anne og Ariel møter oss på Grøvudalshytta tirsdag og så går vi i samlet flokk til Isfjorden.

Jeg har gått alene største delen. Jeg har fått reflektert og drevet introspeksjon på abstrakt plan. HVa jeg fant ut? Kom på utstilling og samling hos Norsk Polarhundklubb både på Tyinholmen i september og i Trøndelag i oktober! Foredraget kan tenkes å bli artig. Men nå skal vi ha den sosiale delen av turen. Opplevelser trenger ikke å deles for å være fine. Men jeg tror for min del at deling med folk som forstår meg og som deler kjærlighet for samojeder, naturopplevelser og mestring er bedre enn å oppleve dem alene.

Neste gang vi leses, er vi fremme. Fremme ved målet. Jeg elsker å gjennomføre! Siden jeg ikke alltid er så god på det (ikke så glad i regnværsdager i dagliglivet serru), så er det dritfett!!

Og til Maar – nå får du levere som mann og så komme tilbake til mor som kommende pappa til fantastiske valper etter Etna, Norges eneste godkjente terapisamojed! Øynene på ballen nå! Hele veien:)

2 thoughts on “Baka ein stein

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s